Микроинвест обнови всичките си основни продукти

Обновени версии на счетоводния и търговски софтуер са достъпни за клиентите на Микроинвест

Обновени версии на счетоводния и търговски софтуер са достъпни за клиентите на Микроинвест

Доставчикът на счетоводен и търговски софтуер Микроинвест обнови всичките си основни продукти от серията Pro.

Добавени са нови функции в Microinvest Делта Pro, Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light, които по думите на разработчика са предизвикателство дори за най-известните западни продукти.

През 2011 г. Микроинвест въведе нова схема за актуализации, която е на брой актуализации, без значение от техния период – еднократни, месечни или шестмесечни. Въпреки някои негативни отзиви в началото, равносметката за изминалата 2013 година показва, че промяната е положителна за клиентите.

Така например, през втората половина на миналата година не са правени задължителни промени в продуктите, което означава, че потребителите са могли да запазят вече закупените кодове за 2014 г., без да се притесняват, че ще им изтече периодът. Кодовете нямат срок и могат да се използват когато клиентите пожелаят.

Освен това схемата за актуализации има и ценови предимства за клиентите – цената за актуализация на 1 продукт може да падне до 28 лева. Компанията съветва клиентите да си вземат електронен ключ за актуализация и да използват последната версия на продукта.

Коментари по темата: „Микроинвест обнови всичките си основни продукти”

добавете коментар...

  1. Разбирач

    През 2001 ли е въведена новата схема за актуализаци или през 2011?

Коментар