„Силата се пробужда” е седмият епизод на Star Wars

Снимките на Епизод VII приключиха, продължението на сагата се нарича „Силата се пробужда”

Снимките на Епизод VII приключиха, продължението на сагата се нарича „Силата се пробужда”

Седмият епизод на сагата „Междузвездни войни” (Star Wars) вече има официално име. Снимките на дългоочакваното продължение приключиха и продуцентите решиха да обявят този факт с представяне на заглавието – „Силата се пробужда” (The Force Awakens).

Режисьорът Дж. Дж. Ейбрамс, актьорите и екипът работиха по Епизод VII цяло лято, а снимките бяха в студио в Лондон и на терен в Абу Даби. Тази локация предизвика слух, че Ейбрамс иска да пресъздаде пустинята на планетата на Люк Скайуокър – Татуин, съобщиха от Форум Филм България.

Снимачният процес беше прекъснат след като Харисън Форд се контузи по време на снимки. Хан Соло нарани крака си при една от каскадите, но бързо се възстанови и снимките продължиха.

Все още сюжета на Епизод VII се държи в тайна. Това, което се знае е, че действието ще се развива 30 години след събитията от „Завръщането на Джедаите”.

В „Междузвездни войни: Силата се пробужда” ще видим познатите култови образи на Хан Соло, а Кери Фишър и Марк Хамил се завръщат като принцеса Леа и Люк Скайуокър. Разбира се и Питър Мейхю като Чубака.

До „старата стража” застват и „новобранците” Домнал Глийсън, Адам Драйвър, Лупита Нионго, Макс вон Сидоу, Анди Съркис, Джон Бойега и Дейзи Ридли, за чиито роли все още няма яснота.

Миналия месец с хумористично видео беше обявено завръщането в поредицата и на Уоруик Дейвъс, който участва в „Завръщането на джедаите” и „Невидима заплаха”. Епичното завръщане на „Междузвездни войни” със „Силата се пробужда” е предвидено за 18 декември 2015 г. в кината на 3D и IMAX 3D.

Коментари по темата: „„Силата се пробужда” е седмият епизод на Star Wars”

добавете коментар...

  1. noname

    “Макс вон Сидоу”… Божокеее!!

  2. Star

    Айде, откога го чакаме

Коментар