Нов сайт улеснява избора на туристическа услуга

При запитване през Travelmix.bg потребителят получава на електронната си поща оферти от различни агенции и туроператори

При запитване през Travelmix.bg потребителят получава на електронната си поща оферти от различни агенции и туроператори

Нова българска уеб платформа улеснява избора на туристически услуги, вкл. хотелски настанявания, самолетни билети, екскурзии, почивки и други пътувания.

Travelmix.bg стартира дейност преди месец и постепенно набира скорост. Удобството на сайта е, че не изисква регистрация, ползва се безплатно и гарантира анонимност на запитванията.

Сайтът изпраща заявките до над 20 български туристически агенции и туроператори. В рамките на 48 часа на електронната си поща потребителят получава оферти от мнозина от тях, след което може да се свърже директно към агенцията и да резервира пътуването.

„Съществуват безброй опции за организиране на дадено пътуване и не винаги агенцията или туристическият сайт, които обикновено ползвате, могат да ви предложат най-добрите опции”, посочиха от Travelmix.bg.

Доказателство за това е, че при запитване през новата платформа – например за стандартно пътуване до Лондон, включващо самолетен билет и хотел – потребителят може да получи оферти с разлики от стотици евро за еднакъв или сравним пакет.

Коментари по темата: „Нов сайт улеснява избора на туристическа услуга”

добавете коментар...

  1. Драгомир

    Лично мнение: Този сайт няма да издържи с безплатните запитвания. На туристическите агенции скоро ще им писне да отговарят на огромно количество въпроси! Дори регистрацията няма да спаси положението.

    Най-добре според мен е към сайта да се пусне форум, в който да се събират точки. Естествено регистрацията ще е анонимна!!! Всяко мнение ще ти носи определени точки. Като събереш определено (доста малко – примерно постигано от 2 мнения във форума) количество, то ще можеш да ги ползваш за запитване. При повече точки ще можеш да ползваш определени отстъпки при определени оферти. И не на последно място потребителите да могат да си разменят точки, срещу предоставяни един на друг услуги!!!

    Ако мненията ти станат спам или флууд, тогава може админа на форума да налага наказания (изразяващи се или в блокиране или в отрицателно количество точки, заради мнението).

Коментар