CouriersFinder се отваря към глобалния пазар

CouriersFinder позволява сравнение и заявка на куриерски и спедиторски услуги

CouriersFinder позволява сравнение и заявка на куриерски и спедиторски услуги

Българската уеб платформа за сравнение и заявка на куриерски и спедиторски услуги CouriersFinder.com пусна англоезична версия на уеб сайта си.

Краткосрочната цел е да се улеснят чуждестранните потребители на платформата, които изпращат пратки от или за България, съобщиха от разработчика.

Още в началото на следващата година CouriersFinder планира да пусне локализирана версия на уеб сайта за Великобритания, а по-късно през годината – и за САЩ, Канада и други англоезични държави.

Дългосрочната цел на CouriersFinder е да пусне локализирани версии на платформата си на водещите европейски пазари, в Северна и Южна Америка и на някои от най-големите азиатски пазари.

За целта компанията започна разговори с водещи международни консултанти и венчър капитал фондове. Интересът от страна на инвеститорите е висок, предвид огромния по обем пазар на куриерски и спедиторски услуги, заявиха от компанията.

Коментари по темата: „CouriersFinder се отваря към глобалния пазар”

добавете коментар...

  1. Ива К.

    Супер! Желая им успех! Услугата им е много добра и удобна, вече я използвах няколко пъти! Но ми се иска да работиха с повече български куриерски фирми, за да има наистина голям избор на сайта им, каквато е идеята.

  2. Драгомир

    Това че CouriersFinder тук в България не успяват кой знае колко и затова се опитват да се пласират и в чужбина – това не е новина. Но иначе подкрепям идеята да представяте дейността на интересни български компании (като тази). Просто се надявам CouriersFinder да направят скоро нещо впечатляващо заради което ще си струва да пишете статия тук.

Коментар