OLX ще доставя пратки и чрез Български пощи

OLX предложи на клиентите си още една възможност за куриерски услуги
(снимка: CC0 Public Domain)

Платформата за обяви OLX разширява списъка си от партньори за куриерски услуги. От 8 септември т.г. потребителите на OLX ще могат да ползват услугите и на Български пощи, става ясно от официално съобщение.

Мрежата за пощенски и куриерски услуги на БП включва над 3000 офиса в цялата страна. Услугата Е-пакет позволява удобно изпращане и получавана на пратки от офис до офис, като физическо или юридическо лице.

OLX съобщава за 10% отстъпка от цените, когато клиент заяви услугата от панела за доставки в платформата. Така например, за пратки с тегло до 0,500 кг цената на Български пощи е 3,15 лв., но клиентите на OLX ще могат да ползват услугата за 2,84 лв.

Български пощи предлагат изпращане на пратки до 20 кг, наложен платеж до 3 000 лв. за пратки с обявена стойност, SMS известяване за получателя и подателя, преглед на съдържанието на пратката, подаване на пратка за сметка на получателя, пренасочване на пратката и връщане за сметка на подателя.

По-рано тази година, в края на юли, OLX обяви, че започва партньорство с куриера Speedy, като същевременно прекрати услугата за доставки с Еконт през платформата. От компанията подчертаха ниската цена за пратки до 3 кг и наличието на смарт контрол при управление на пратките.

Коментари по темата: „OLX ще доставя пратки и чрез Български пощи”

добавете коментар...

  1. ха

    На мен пък “български пощи” са ми най-удобния доставчик. Най-близо до вкъщи, а и най-ниски цени. За момента проблеми не съм имал (с пратките).

  2. Пощальон

    Ха така супер новини!За 480лв на месец без тва ми се виждаше малко работата- да разнасяш хиляди брошури, абонаментни списания и вестници, кашони на Ейвън и пратки,пенсии по домовете, десетки писма. Чантата хич не тежеше преди това…не
    Навън не беше 40-42 градуса, а ти да вървиш като гламав километри. От всеки ъгъл подигравка в тая държава.

  3. До напреТ

    Ти си май от олигофрените които като поръчват не калкулират доставката.

  4. напреТ

    мълийй

Коментар