OLX замени Еконт със Speedy за куриерските услуги

Куриерски услуги на по-ниски цени обяви OLX в партньорство със Speedy
(илюстрация: OLX)

Популярната платформа за обяви OLX избра нов партньор за куриерски услуги в лицето на Speedy. След 31 юли 2020 г. услугата доставка с Еконт няма да е активна през OLX.bg, съобщиха от компанията.

„Искаме да предоставим на нашите потребители повече възможности да правят добри избори. С тази промяна гарантираме много добри условия: отстъпки, ниски цени, както и нови смарт куриерски услуги и предложения”, заяви Камен Янкулов, изпълнителен директор на OLX.

Нова, по-ниска цена за пратки до 3 кг прави услугата изключително достъпна за всички частни и бизнес потребители, които използват платформата, за да купуват и продават стоки и артикули.  Няма ограничения в в броя пратки на месец, уточниха от компанията. За пратки с наложен платеж, услугата преглед и тест е безплатна.

Новата смарт услуга, която се предлага на потребителите на OLX и е разработена от Speedy, включва удобства при управление на пратките. Клиентите на Смарт Контрол могат да пренасочват, отлагат, отказват и следят в реално време през десктоп компютър или мобилно устройство своите пратки.

Допълнителни отстъпки от цената за доставка потребителите на OLX могат да получат, ако подготвят пратката през панела за доставка в OLX.

„Вярваме, че това ново партньорство ще отговори на предизвикателствата на пазара, особено в контекста на пандемията от COVID-19”, допълни Камен Янкулов.

Коментари по темата: „OLX замени Еконт със Speedy за куриерските услуги”

добавете коментар...

  1. А сега накъде

    OLX, bazar.bg, alo.bg, lot.bg, всички са мошеници и комплексари. Как се видят малко у потребители и почват номерата – дай пари, блокирана ти е обявата защото си пикал на криво, блокиран ти е профила защото ги критикуваш за нещо, и к’во се сетиш още.
    Къде да продаваме на спокойствие е въпроса?

  2. Ганьо

    Еконт се правят на големи тарикати!!!!
    За мен те вече са в черния списък !!!!

  3. Николай II

    От четири години пращам документи по Еконт. В началото сруваше 3,20 лв. Сега струва 5 лева. За един лист хартия! Хубаво нещо е това конкуренцията и свободния пазар.

  4. И ко

    Аз винаги когато продавам в olx се разбирам със клиента и му го пращам по Еконт без да ползвам услугите на сайта , използвам го само за самите обяви

  5. Милен

    че то и два грама да е пак се прихваща цената за килограм бе колега

  6. Виктор

    Първо всеки сам решава с кой куриер да праща, а не Олх. Второ:как Еконт са се самозабравили и били надули цените? Цените са им много добри, а времето за доставка продължава да ме изненадва.

  7. JJ

    Пхахахах тия спйди са най-големите некадърници, видя ли сайт да доставя със спийди, директно търся друг сайт! Може да платя повече, но Еконт са бързи, точни и с перфектно отношение към клиента. Спийди съм ги чакал 20 дни да ми доставят пратка от Благоевград. 20 ДНИ! Няма такива смотаняци.

  8. Диди

    Аз получих прахосмукачка, а от момчето, което я донесе, служител на Еконт, ме побиха тръпки. Оглеждаше дома ми с особено болен интерес. На когото казах за това,всеки ме посъветва да затварям врати и прозорци, дори когато съм вкъщи. Защо ли?

  9. Жел.

    Има сайтове , където може да се запишат имена и тел. На такива не коректни потребители. Първо проверяваш в нета после пращаш.

  10. Гост3

    С еконт получих доставка на часовник който тежеше няколко грама,а те го бяха таксували като 1 килограм,и съответно платих по висока цена.

  11. Anonymous

    Уважаеми потребители,

    Бихме искали да Ви уведомим, че след 31.07.2020г., услугата доставка с Еконт няма да е активна през OLX.bg. Благодарим на Еконт за дългото и добро партньорство, както и на всички клиенти за доверието и проявеното разбиране към предстоящите промени.

    blog.olx.bg

  12. Иглика Николова

    Бях изключително разочарована миналата седмица, когато разбрах че Speedy нямат архив на клиента си повече от 1 месец назад. Трябваше ми да направя справка няколко месеца назад относно некоректна клиентка чрез OLX за която се съмнявах че поръчва и не взима след това пратката си от офиса на Speedy. Трябва да измислят някакъв начин такива клиенти /потребители на OLX и Speedy да бъдат блокирани като некоректни и да им бъде налагана глоба заради това.

  13. Anonymous

    Еконт, гарантират качество. Поне като даваш 5лв знаеш за какво. Спиди се дънят ежедневно. Не бих сменила се оставчика си, фори да е вярна информацията, в което се съмнявам, ще сменяOLX, но не и доставчика, с който работя!

  14. COURIER Pro

    Пълни глупости, вчера 01.08 изпратих през OLX с Еконт

  15. TGR

    Колелото се завъртя.
    Преди Спиди се забравиха, надуха цените и замериха услугите.
    Еконт ги измести за нула време.
    Затънаха и сега се случи същото с Еконт.

  16. Симеон Стефанов

    Само така !!!!!! Това им се полага на Еконтаджийте, щото се самозабравиха тези Наглеци !!!!!! Дано си откажат още много от тях !!!!! Само дето и OLX – а го съсипаха ТОТАЛНО !!!!!

  17. незнайко

    ами Еконт, като се оляха с цени….. изключително голяма част от пратките на Еконт идват от olx

Коментар