Първи трейлър от новия епизод на Star Wars

Дългото чакане за първия тийзър на „Междузвездни войни: Силата се пробужда” приключи. Феновете вече могат да видят първите кадри от жадувания седми епизод от сагата, съобщи Форум Филм България.

star_wars_new_1

Краткият видеоклип вече е достъпен за гледане в YouTube, разпространени бяха и качествени снимки. Първият филм от новата трилогия, режисирана от Джей Джей Ейбрамс, ще излезе в края на 2015 г., обявиха по-рано то Disney.

star_wars_new_4

Все още сюжета на Епизод VII се държи в тайна. Това, което се знае е, че действието ще се развива 30 години след събитията от „Завръщането на Джедаите”. Епичното завръщане на „Междузвездни войни” със „Силата се пробужда” е предвидено у нас за 18 декември 2015 г. в кината на 3D и IMAX 3D.

star_wars_new_2

Очаква се епизодите 7, 8 и 9 да излязат през две-три години, т.е. цялата трилогия ще се проточи минимум седем години. Студиото ще редува филмите от новата поредица със съпътстващи издания, така че всяка година да има нещо ново.

star_wars_new_3

Ако Disney събере желания финансов ресурс, може да се очаква и следваща галактическа поредица. Компанията рестартира проекта Star Wars през 2012 година, след като купи Lucasfilm.

Коментари по темата: „Първи трейлър от новия епизод на Star Wars”

добавете коментар...

  1. Кирил

    Честито! Вече си имате нов филмов сериал!

Коментар