FotoWorks XL – редактор на изображения с много ефекти

FotoWorks XL разполага с различни инструменти за обработка и добавяне на ефекти към изображенията

FotoWorks XL разполага с различни инструменти за обработка и добавяне на ефекти към изображенията

FotoWorks XL е опростена и лесна за използване програма за редактиране на изображения, с широк набор от ефекти и инструменти за модифициране на картинките. Поддържа най-популярните формати, вкл. JPG, JPEG, BMP, GIF, TIF и TIFF.

Можете да отворите в работната среда на FotoWorks XL отделни изображения или цели серии от изображения и да приложите различни действия върху тях. Така например, можете да завъртате, преобръщате и изрязвате изображенията. Налични са също инструменти за преоразмеряване, автоматично подобряване на качеството и подготовка за печат на фотографска хартия.

FotoWorks XL дава възможност и за добавяне на различни ефекти към обработваните изображения. Можете също така да настроите яркостта, контраста и нивото на цветовете, да приложите цветна корекция, да изострите или размажете определени области от изображенията.

Предвидени са и функции за добавяне на рамки и текст, рисуване и преобразуване на картинки. Програмата може да премахва червени очи, да създава ефект „картина в картината” и да вмъква графики. Налични са най-различни маски, които могат да се прилагат върху картинките.

Даунлоуд: FotoWorks XL

Коментар