Spyrix Free Keylogger – записва активността на споделени РС

Spyrix_Free_Keylogger_top

Spyrix Free Keylogger записва въведената от клавиатурата информация и съдържанието на буфера за всички потребители на споделения компютър

Spyrix Free Keylogger е  лесен за използване инструмент, който записва активността на споделени компютри. Този тип приложения, наричани кийлогъри, позволяват на потребителя да проследява действията на други потребители, които имат достъп до същия компютър – това могат да са например децата.

Програмата работи тайно, без да се показва в системната лента или в мениджъра на задачи. Можете дори да я премахнете от списъка с инсталирани програми, така че никой друг да не разбере за нейното присъствие. Главният прозорец на приложението се показва само когато бъде въведена предварително зададена комбинация от клавиши.

Spyrix Free Keylogger записва въведената от клавиатурата информация и съдържанието на буфера (clipboard) за всички потребители на компютъра. В допълнение, софтуерът прави екранни снимки, когато засече ново събитие – например, при промяна на активния прозорец.

Кийлогърът съхранява също така информация за сесиите на потребителя и показва списък с всички ползвани приложения, заедно с времето за стартиране и изключване. Не на последно място, потребителите могат да конфигурират максималния размер на лог файловете и свалените екранни снимки, както и да зададат периодично изтриване на логовете.

Даунлоуд: Spyrix Free Keylogger

Коментари по темата: „Spyrix Free Keylogger – записва активността на споделени РС”

добавете коментар...

  1. тестер

    Всичко, което е изброено по горе е във функционалностите на платената версия. Безплатната е един демо вариант със силно ограничена функционалност и непрекъснати препратки към платената версия.

Коментар