StrongRecovery – възстановява данни от дискове и карти

StrongRecovery ще открие за секунди всички загубени файлове, в резултат на вирусна атака, срив на системата, повреда на хардуера или инцидентно изтриване

StrongRecovery ще открие за секунди всички загубени файлове, в резултат на вирусна атака, срив на системата, повреда на хардуера или инцидентно изтриване

Програмата StrongRecovery се явява полезен инструмент за възстановяване на изтрити или загубени данни от твърди дискове, портативни устройства и карти памет във формати SD, xD, CF, MS или MMC.

При стартиране на програмата, трябва да зададете един от разпознатите дискове, след което StrongRecovery ще открие за секунди всички загубени файлове, в резултат на вирусна атака, срив на системата, повреда на хардуера или инцидентно изтриване.

От дясната страна на приложението се появява малко прозорче, от което можете да изберете само тези файлове, които искате да видите в главния прозорец. След завършване на сканирането, можете да съхраните възстановените файлове на компютъра си – разбира се, на място, различно от досегашното.

StrongRecovery поддържа множество файлови системи като NTFS, FAT16, FAT32, HPFS и EXFAT, благодарение на което програмата може да се ползва за най-различни дискове. Можете също така да възстановите кодирани, защитени и компресирани данни.

Портативната версия на StrongRecovery не изисква инсталиране и може да се ползва на всеки компютър от преносимо устройство като USB флашка. Предимство на тази версия също така е, че не променя системния регистър, така че може да се премахне напълно от компютъра просто като се изтрие папката й.

Даунлоуд: StrongRecovery

Коментар