IKEA пусна у нас мебели с безжично зарядно

Просто поставяте телефона си на знака плюс и това е всичко…

Просто поставяте телефона си на знака плюс и това е всичко…

Продуктите за безжично зареждане на компанията за мебели IKEA вече са налични в България. Те правят зареждането не смартфони много по-достъпно и по-малко забележимо, подчертаха от производителя.

„Как работят? Много лесно – просто поставете телефона си на знака плюс. Това е”, поясняват от IKEA. Всички безжични зарядни устройства имат USB порт, който дава възможност за зареждане и на други устройства.

„С помощта на безжичните ни устройства правим зареждането лесно, забавно и удобно, като превръщаме мебелите в места за зареждане. Същевременно правим домовете и по-красиви, като намаляваме присъствието на кабели”, коментира Бьорн Блок, мениджър в IKEA.

Компанията предлага различни възможности, например странични масички и лампи – типични за всеки дом мебели, които е превърнала в безжични зарядни устройства. Можете да имате например зарядно, което осветява неделната ви кръстословица. Освен това никога няма да загубите лампа с безжично зарядно устройство.

Безжичните зарядни на IKEA могат да се ползват навсякъде у дома – на перваза в хола, на шкафче в спалнята или на кухненския плот. Също така могат да зареждат един или повече смартфона едновременно, което е удобно за семейства или офиси.

Потребителите могат да си купят мебел с интегрирано зарядно или сами да инсталират устройството в мебел по свой избор – това са зарядните JYSSEN, които пасват и в кабелните портове на някои от бюрата на компанията.

Коментар