Парафлоу обяви свободни позиции за стажанти

Над половината от стажантите на Парафлоу са постъпили на работа в компанията

Над половината от стажантите на Парафлоу са постъпили на работа в компанията, сочи статистиката от последите 10 години

Шанс за кариера пред българските студенти разкрива новата стажантска програма на Парафлоу Комуникейшънс. Системният интегратор обяви 10 свободни позиции за лятната кампания „IT’s time!”.

Могат да кандидатстват студенти и специализанти, завършили трети курс по: Компютърни системи и технологии, Комуникационна техника и технологии, Телекомуникации, Информатика, Информационни системи, Софтуерно инженерство, Компютърни науки, Бизнес информатика, Статистика.

Стажантската програма включва практическо обучение, запознаване с новите информационни технологии и продукти, работа в професионална бизнес среда. Участниците ще бъдат въвлечени в реални казуси и проекти, за да придобиват знания и опит, необходими за успешна кариера, уточниха от компанията.

Досега на стаж на Парафлоу са преминали 100 студенти, като половината от тях след това са били назначени на постоянен трудов договор в ИТ компанията. Кандидатстването тази година ще продължи до 20 юни чрез попълване на онлайн форма на уебсайта на Парафлоу или изпращане на автобиография и мотивационно писмо на имейл: jobs@paraflow.bg.

От кандидатите се очаква да имат знания и интереси в областта на мрежовите решения, системния софтуер, решенията за управление на бизнеса, както и в системите за наблюдение и управление на ИТ инфраструктури. Участниците в програмата ще бъдат селектирани по документи и чрез интервю.

Коментар