„Кожена” батерия достига внушителните 10 000 мАч

Батерията Adata PV150 идва в черен, бял или син цвят с имитираща кожа външност

Батерията Adata PV150 идва в черен, бял или син цвят с имитираща кожа външност

Външна батерия на тайванския производител Adata Technology достига внушителен капацитет от 10 000 милиамперчаса (мАч). Моделът PV150 разполага със светодиоден индикатор на оставащия заряд и идва в черен, бял или син цвят с имитираща кожа външност.

Новото „power bank” устройство ще осигури постоянна работа на най-различни електронни джаджи, вкл. смартфони и таблети, а повърхността на батерията никога няма да изглежда зацапана от пръстови отпечатъци.

Adata PV150 има изход 2.1A за бързо зареждане на устройства и вход 2A за бързо попълване на собствения заряд. За да пести време, PV150 поддържа едновременно зареждане и отдаване на заряд.

Освен това не е нужно да чакате PV150 да се зареди докрай: можете да зареждате мобилните си устройства, докато самата външна батерия черпи енергия за себе си.

Моделът разполага с шест функции за безопасност, включващи защита от прегряване, свръхзаряд, късо съединение, пренапрежение, прекомерен разряд и защита по ток. Батерията има устойчив на пламък екран и е изградена от RoHS-съвместими материали.

Adata PV150 скоро ще бъде достъпна на пазара в България от партньорите на тайванския производител. Цената на батерията все още не е обявена.

Коментар