SanDisk Connect Wireless Stick – флашка с Wi-Fi интерфейс

SanDisk Connect Wireless Stick може да работи автономно, благодарение на вградената батерия

SanDisk Connect Wireless Stick може да работи автономно, благодарение на вградената батерия

Необикновена флашка пусна известният производител на памети SanDisk. Новият продукт, носещ дългото име SanDisk Connect Wireless Stick, се отличава от останалите флаш памети по наличието на безжичен Wi-Fi интерфейс.

Подобна придобивка прави възможно съвместното използване на флашката от мобилни устройства и компютри за достъп до и обмен на файлове. Устройството се предлага във варианти с капацитет 16, 32, 64 и 128GB.

SanDisk Connect Wireless Stick може да работи автономно, благодарение на вградената батерия. Производителят обещава 4,5 часа в режим на предаване на един видеопоток.

Предвиден и порт USB, който позволява използване на флашката включена към компютър, без да се изразходва батерията. Специално мобилно приложение SanDisk Connect поддържа работата на флашката на устройства под управление на iOS, Android и Fire OS.

SanDisk Connect Wireless Stick се предлага на цени от 30 до 100 долара, в зависимост от капацитета на флашката, става ясно от официалната информация на сайта на производителя.

Коментар