Pristy Tools – софтуер за оптимизиране на компютъра

Pristy Tools се явява полезен набор от инструменти за оптимизиране на производителността на компютъра

Pristy Tools се явява полезен набор от инструменти за оптимизиране на производителността на компютъра

Pristy Tools е мощен софтуерен инструмент за оптимизиране на системата. Програмата включва възможности за управление на производителността, изчистване на паметта, безвъзвратно изтриване на файлове, бързо стартиране на уеб страници, изпращане на имейли и др.

Трите основни функции са Web Assistant, System Powerless и PC Detector. Първата от тях се използва за търсене едновременно в няколко енджина, отваряне на уеб страници и изпращане на имейл. Функцията е придружена с база данни и вградена секция Новини.

Модулът System Powerless помага при планиране на задачи като рестартиране или изключване на компютъра. Функцията може да се използва също за заключване на десктопа и дори като Egg Timer.

PC Detector проверява работоспособността и производителността на хардуерните компоненти. Интересна е и функцията File Wipe-out, която позволява необратимо изтриване на файлове.

В допълнение, програмата дава възможност за ръчно задаване на CPU L2 кеш, както и извършване на различни оптимизации на системата. Pristy Tools е достъпна за сваляне и ползване безплатно.

Даунлоуд: Pristy Tools

Коментар