Toshiba обнови гаранцията за лаптопи „No Matter What”

Обновената гаранция No Matter What на Toshiba включва 5 различни компонента за всеобхватна защита на потребителите на лаптопи с японската марка

Обновената гаранция No Matter What на Toshiba включва 5 различни компонента за всеобхватна защита на потребителите на лаптопи с японската марка

Toshiba обяви обновена гаранция „No Matter What”, която ще се предлага до 31-ви март 2016 г. Потребителите, които са закупили отговарящ на условията на програмата лаптоп, могат да го регистрират от днес за гаранцията в рамките на 14 дни от датата на покупка, съобщиха от представителството на компанията у нас.

Програмата осигурява всеобхватна защита и се предлага безплатно за всички потребителски лаптопи на Toshiba от сериите Satellite, Qosmio, Chromebook и KIRA, в това число и хибридните устройства. Обновената гаранция включва 5 различни компонента – разширена 3-годишна международна гаранция на лаптопа и защита през първата година от случайна повреда, кражба и загуба на данни, както и лиценз McAfee LiveSafe.

Удължена гаранция. В случай на неизправност, която се покрива от стандартната гаранция, лаптопът вече ще разполага не с едногодишна или двугодишна, а с тригодишна, при това международна гаранция.

Случайна повреда. Защитата при случайна повреда е един от най-важните елементи на гаранцията с оглед на динамичния начин на живот на потребителите и по-високия риск от непредвидени инциденти. Независимо дали става въпрос за изпускане на лаптопа или случайно разливане на кафе върху него, гаранцията No Matter What осигурява безплатен ремонт или замяна на лаптопа с чисто нов.

Кражба. При подобен инцидент, потребителите, които са се регистрирали за гаранцията No Matter What, ще могат да получат безплатна подмяна на откраднатия лаптоп със същия чисто нов или еквивалентен на предишния модел.

Възстановяване на данни. Евентуален дефект на лаптопа може да има катастрофални последствия за данните, съхранявани в него. С възстановяването на данни, като компонент от гаранцията No Matter What, Toshiba ще подмени дефектния твърд диск и ще направи всичко възможно да възстанови загубената информация.

McAfee LiveSafe. Toshiba предлага едногодишен лиценз за McAfee LiveSafe за потребители, които се регистрират за гаранцията. Безплатният едногодишен лиценз включва вградени антиспам защити и родителски контрол и дава допълнителна сигурност за данните на потребителите и тяхната идентичност в интернет като защитава устройството от зловреден и шпионски софтуер, нежелани програми и други заплахи в онлайн пространството.

Коментар