PhotoFiltre Studio X – лека алтернатива на Photoshop

PhotoFiltre Studio X е подходяща за потребители, които се нуждаят от нещо повече от елементарна обработка на изображения

PhotoFiltre Studio X е подходяща за потребители, които се нуждаят от нещо повече от елементарна обработка на изображения

Графичният редактор PhotoFiltre Studio X е предназначен за обработка на изображения, като предлага както базови възможности, така и функции за по-напреднали потребители. Това не е точно софтуер от класа на Photoshop, но може да се ползва като негова олекотена алтернатива.

PhotoFiltre Studio X поддържа работа със слоеве, прозрачни цветове и респектиращ набор от инструменти. Предвидени са множество филтри, които позволяват прилагане на най-различни ефекти при обработка на изображенията, както и опции за настройка на яркост, контраст, цветови баланс, добавяне на сенки и много други.

В допълнение, налична е възможност за обработка на изображенията в пакетен режим, когато става въпрос за преоразмеряване, настройка на параметри, прилагане на някои филтри или завъртане на множество изображения наведнъж. Можете също да добавяте копирайт текст на всички обработвани изображения.

Като цяло, PhotoFiltre Studio X е подходяща за потребители със средно ниво на познания, които се нуждаят от нещо повече от елементарна обработка на изображения. Въпреки че има много функции, програмата може да се окаже неефективна за професионалистите, тъй като ще им отнеме повече време отколкото Photoshop, например.

Даунлоуд: PhotoFiltre Studio X

Коментари по темата: „PhotoFiltre Studio X – лека алтернатива на Photoshop”

добавете коментар...

  1. Чича

    Има едно нещо което е алтернатива на Photoshop и е наистина на 100% FREE. Казва се GIMP.

  2. :o)

    що не напишете и това :
    Simple licence: 29 euros (net price)
    34,51 euros with TAX/VAT for countries in european union

    Платена програма обезмисля отварянето на линка.
    Ако беше алтернатива, щеше да е безплатна.

Коментар