Emsisoft Anti-Malware – блокира малуер на три нива

Emsisoft Anti-Malware предлага няколко режима на сканиране с два мощни енджина

Антивирусът Emsisoft Anti-Malware предлага няколко режима на сканиране с два мощни енджина

Emsisoft Anti-Malware е развит инструмент за сигурност, предназначен за защита от всякакви заплахи, вкл. вируси, троянци, спайуер и адуер. Програмата спира зловредния код чрез три различни слоя – поведенчески блокер, защита при сърфиране и защита на файлове.

Предвидени са четири режима на сканиране за вируси – бърз, умен, дълбок и потребителски. Emsisoft Anti-Malware дава възможност за автоматично зареждане на ъпдейти, планиране на сканирането и разрешаване на функцията за защита (Guard) при стартиране на системата.

Приложението блокира повечето типове инфекции, като разчита на два мощни енджина за сканиране, които откриват следи от вируси и малуер в компютъра. В допълнение, Emsisoft Anti-Malware следи активността на процесите в системата и дава възможност за блокиране на някои приложения.

Emsisoft Anti-Malware има дружелюбен интерфейс, с табове, които улесняват потребителя в навигирането сред основните функции и менюта на програмата. Дълбокото сканиране изисква сериозни системни ресурси, така че се препоръчва затваряне на останалите приложения.

Даунлоуд (пробна версия): Emsisoft Anti-Malware

Коментар