Viber към младите: Не отлагайте проектите за утре

Атанас Райков посъветва младежите, участващи в TechDojo, никога да не предават доверието на отсрещната страна

Атанас Райков посъветва младежите, участващи в TechDojo, никога да не предават доверието на отсрещната страна

Учениците и студентите да се отнасят към работата отговорно и да не отлагат осъществяването на даден проект за утре, защото тогава може да е късно и някой да е свършил работата вместо тях, заяви Атанас Райков от Viber по време на форума за кариерно развитие в ИТ сектора TechDojo.

Социалната мрежа търси нов талант, с който да започне създаване на първите Viber стикери на български език. Райков постави конкурсна задача за създаване на коледен стикер и даде една седмица на всички желаещи да подготвят и изпратят финалния си проект.

Той посъветва още присъстващите младежи никога да не предават доверието на отсрещната страна, защото знанията се трупат, но най-големият риск при избор на човек за работа са съмнителната мотивация и съмнителният морал.

„Трябва да имаш базата и желанието да се учиш, мотивацията и позитивното отношение”, заяви Райков и допълни: „Когато ситуацията върви на зле, човек трябва да има хора, които са подкрепящи, но скептични. Те да му дават конструктивна обратна връзка и да са му най-добрите съюзници”, посъветва той.

Коментар