Смарт часовници вече и по 25 долара

Bluboo Uwatch има екран с диагонал 1,44 инча и вграден модул Bluetooth 4.0

Bluboo Uwatch има екран с диагонал 1,44 инча и вграден модул Bluetooth 4.0

Преди една година „жълтите” смарт часовници струваха по стотина долара, но сега подобни устройства могат да се намерят на четири пъти по-ниска цена. Моделът Bluboo Uwatch, например, се предлага за $24,99.

По-точно, онлайн магазинът Gearbest продава на занижена цена 20 умни часовника Bluboo Uwatch на ден, след което устройствата се предлагат за $29,99 – цена, която също е доста ниска.

Предложението на китайския магазин е валидно до 15 декември, като всеки ден търговецът ще дава по два смарт часовника безплатно на клиенти, определени чрез жребий.

Bluboo Uwatch има екран с диагонал 1,44 инча, вграден модул Bluetooth 4.0 с поддръжка на технология Low Energy и батерия с капацитет 350 мАч, която издържа три денонощия.

Устройството е изпълнено в метален корпус със степен на защита IP65. Каишката е изработена от същия материал, който се използва в Apple Watch.

Bluboo Uwatch е съвместим със смартфони под управление на iOS и Android и поддържа различни езици. Часовникът има размери 42х35х9,9 мм и тежи 45 грама.

Коментари по темата: „Смарт часовници вече и по 25 долара”

добавете коментар...

  1. Iv

    Поредното нещо, което може спокойно да се пропусне и никой от потребителите нищо няма да загуби от това.

Коментар