Netflix забранява достъпа през VPN

Абонатите на Netflix ще загубят възможността за достъп до услугата през прокси

Абонатите на Netflix ще загубят възможността за достъп до услугата през прокси

Услугата за поточно видео Netflix възнамерява да забрани използването на VPN (частна виртуална мрежа) за достъп до филми и сериали, които не са налични официално в съответната страна.

Някои абонати на услугата използват прокси, за да получат достъп до заглавия, достъпни отвъд пределите на тяхната територия, аргументират се от компанията.

В близките седмици потребителите, които ползват прокси и други инструменти за заобикаляне на териториалното ограничение, ще загубят тази възможност, твърдят от Netflix.

До неотдавна Netflix беше достъпна само в няколко държави, но сега услугата се предлага по целия свят. Въпреки това има потребители, които влизат в услугата през VPN, за да получат достъп до цялото съдържание.

Рано или късно Netflix ще предложи универсален каталог с видео до всички потребители по света, независимо от тяхното местоположение. Тогава напълно ще отпадне нуждата от ползване на VPN програми.

Коментари по темата: „Netflix забранява достъпа през VPN”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Popcorn time това е наи добрата алтернатива на Natflix и други подобни без пари без реклами без име без пароли и почти 90% от всичко ново има какво му трябва друго на човек освен семки бира или пуканки и приятно гледане 😉

  2. ?

    fak of Netflix . :):)

Коментар