Viracure – спира атаки през уеб и външни устройства

Viracure включва антивирус в реално време и функции за оптимизация

Viracure включва антивирус в реално време и функции за оптимизация

Viracure е защитен софтуер, който пази потребителите от зловредни заплахи, идващи от уеб или от свързаните към компютъра устройства.

Софтуерът осигурява допълнителен слой на защита при сърфиране в интернет, сваляне на програми или достъп до файлове, съхранявани на външни устройства. Включва множество функции за защита и оптимизация на работата на системата.

Viracure позволява промяна на нивото на уязвимост от толерантно на агресивно – функция, която е особено полезна при посещаване на сайтове или отваряне на приложения, които крият спайуер или вируси.

Ако потребителят не е доволен от нивото на защита, зададено по подразбиране, Viracure позволява настройка на сканирането до желаното ниво. Можете да зададете изключения и бели списъци, както и стая за карантина, където да се поставят потенциално опасните файлове за по-нататъшен анализ.

Въпреки че в ядрото си е антивирус, Viracure включва и няколко функции за оптимизация – например поддръжка с един клик, изчистване на дисковото пространство, дефрагментация, изчистване на регистъра и др.

Приложението включва и функция Wallet, която позволява опростени и сигурни онлайн покупки, без необходимост от помнене на чувствителна информация. Wallet попълва автоматично логина и паролата, така че се явява допълнителен слой за защита от кийлогъри.

Освен това можете да заключите Wallet, когато оставяте компютъра си. Предвидена е също възможност за задаване на главна пароли при стартиране на системата или при отваряне на браузър или приложение.

Даунлоуд: Viracure

Коментар