StudioLine Photo Basic – обработва изображения

StudioLine Photo Basic не е просто програма за обработка на изображения, а мощен мениджър за управление на фото колекции

StudioLine Photo Basic е не само програма за обработка на изображения, но и мощен мениджър за управление на фото колекции

StudioLine Photo Basic се явява полезен инструмент за организиране на картинки, създаване и публикуване на галерии, настройка и корекция на изображенията, добавяне на ефекти и др.

Това не е просто програма за обработка на изображения, а мощен мениджър за управление на фото колекции. Можете да организирате картинките в различни категории, да добавяте ключови думи и описания, така че лесно да ги проследявате впоследствие.

Нещо повече, предвидени са възможности за печат и изпращане на изображенията по електронна поща, запис на CD и DVD носители, както и качване в уеб-базирани галерии.

Разбира се, StudioLine Photo Basic предлага и широк спектър от инструменти за обработка на изображенията. Така например, можете да ги изрязвате и завъртате, дори да премахвате ефекта „червени очи”.

Налични са също функции за настройка на нивата на цветовите тонове, яркостта, оттенъка, наситеността и други параметри, промяна на цветовия баланс, изостряне и размазване на изображенията.

Не на последно място, StudioLine Photo Basic включва множество ефекти – сред тя са сепия, черно-бели и или опушени стъкла. Можете също така да добавяте текстови съобщения, да настройвате нивото на прозрачност и да създавате слайдшоу.

Програмата поддържа работа с файлове във формати JPG, TIF, GIF, PNG, BMP и др. Демо версия е достъпна за сваляне безплатно за 30-дневен период, след което потребителят може да поиска код за активация, за да я ползва постоянно за персонална употреба.

Даунлоуд: StudioLine Photo Basic

Коментар