Skype-срещи през Office 365 достъпни и за бизнеса у нас

Като част от Office 365, новата функционалност PSTN Conferencing може да замени съществуващите до момента решения за срещи

Като част от Office 365, новата функционалност PSTN Conferencing може да замени съществуващите до момента решения за срещи

Услугата за бизнес срещи Skype for Business PSTN Conferencing става достъпна от днес в 18 нови държави, вкл. България, за клиентите на Office 365, съобщи Microsoft.

Новото решение позволява на потребители на Skype for Business да се включват в среща както по стационарен, така и чрез мобилен телефон. Освен това участниците в Skype-среща могат да набират хора извън разговора, за да ги включат в него.

Като част от Office 365, новата функционалност PSTN Conferencing може да замени съществуващите до момента решения за срещи, които клиентите ползват, предоставяйки цялостно решение за продуктивност и конференции.

Според проучвания, над половината от бизнес потребителите плащат за множество конферентни решения. Много от тях все още ползват наследените телефонни централи.

Услугата на Microsoft ще позволи на тези потребители да опростят инфраструктурата си с едно облачно решение, което отговаря на всичките нужди от гласови комуникации и срещи, като намалява цената, сложността и усилията за поддръжка на наследените телефонни и конферентни системи.

При доставяне на услугата Microsoft си партнира с оператори като BT Global Services, Orange Business Services, SoftBank, TATA Communications и Telstra. В допълнение, компанията разшири възможностите за сигурност и анализ на данни в Office 365.

Коментари по темата: „Skype-срещи през Office 365 достъпни и за бизнеса у нас”

добавете коментар...

  1. :o)

    то за да шпионираш някой така пак са разходи
    и то сигурно още по-големи от преди като са внедрявали хора или са им плащали 🙂
    Освен това много важна и конфиденциална информация едва ли се споделя в подобни конферентни оперативки.

  2. Anonymous

    Най-вече прави излишни разходите по промишления шпионаж – вече няма скрито-покрито.

Коментар