DefenceByte AntiVirus Pro – защитава онлайн и офлайн

DefenceByte AntiVirus Pro блокира заплахите за сигурността чрез сканиране в реално време

DefenceByte AntiVirus Pro блокира заплахите чрез сканиране в реално време

Софтуерът DefenceByte AntiVirus Pro пази компютъра от проникване на малуер, открива и премахва инфекции, изтрива сигурно файлове и управлява стартиращите програми.

Програмата има интуитивен интерфейс, а разработчикът я позиционира като комплексно решение за защита на компютрите от всевъзможни заплахи както онлайн, така и офлайн.

DefenceByte AntiVirus Pro включва модул за сканиране в реално време, който блокира откритите заплахи, преди да превземат компютъра. Освен това програмата сканира електронната поща и управлява частните данни.

Потребителят може да конфигурира сканиращия модул да следи само за определени типове файлове, както и да добавя нови разширения, които не са включени в базата данни на програмата. Откритите заплахи се блокират и поставят под карантина, за което потребителят бива уведомяван.

Предвидени са три възможности за сканиране – бързо, дълбоко и избирателно, с настройки от потребителя. В допълнение, можете да зададете сканиране през определени интервали от време.

DefenceByte AntiVirus Pro може да управлява също така процесите, които стартират заедно с операционната система и обикновено забавят работата на компютъра. С помощта на програмата можете лесно да премахнете ненужните процеси и да ускорите по този начин системата.

Нещо повече, този софтуер се грижи и за неприкосновеността на личната информация – той включва средства за изтриване на историята на търсене и сърфиране в уеб, както и на временните файлове, създадени от различни приложения.

Накрая, DefenceByte AntiVirus Pro може да добави опция Erase Files към контекстното меню на File Explorer, която при активиране изтрива надеждно файлове, без възможност за възстановяване. Програмата струва 59,99 долара.

Даунлоуд: DefenceByte AntiVirus Pro

Коментар