Ново двайсе: пистолет досущ като смартфон

В сгънато състояние устройството не прави впечатление на пистолет, дори ако е в джоба

В сгънато състояние устройството не прави впечатление на пистолет, дори ако е в джоба

Интересен нов продукт лансира компанията Ideal Conceal. Тя е създала двуцевен пистолет кълибър 9 мм, който практически не се различава от смартфон.

Идеята на разработчика е била да конструира оръжие, което винаги е под ръка, но без необходимост притежателят му да го крие от когото и да е.

„По-добре да имате пистолет, който не ви трябва, отколкото да се окажете в ситуация, когато ви е необходим, но го нямате” – водейки се именно от това разбиране, компанията е създала необичайния продукт.

Спусъкът и предпазителят са напълно скрити, като е предвиден и клипс за закрепване на пояса

Спусъкът и предпазителят са напълно скрити, като е предвиден и клипс за закрепване на пояса

Пистолетът-смартфон е подходящ както за професионалисти, така и за обикновени хора, които не искат да станат жертва на престъпници, поясняват от разработчика.

В сгънато състояние устройството не прави впечатление на пистолет, дори ако е поставено на видно място. Спусъкът и предпазителят са напълно скрити, като е предвиден и клипс за закрепване на пистолета на пояса.

Пистолетът на Ideal Conceal се очаква да излезе на пазара към средата на тази година. Огнестрелното оръжие за самозащита, маскирано като смартфон, ще се продава на цена от 395 долара.

Коментари по темата: „Ново двайсе: пистолет досущ като смартфон”

добавете коментар...

  1. :o)

    ташаци на рояци 🙂
    И сега какво някакви ако те заплашат с пистолет ще им кажеш, абе само да си извадя смартфона и после като в матрицата избягваш куршуми…. 😀 😀 😀

  2. Anonymous

    Залъгалки за комплексари. Общото на всички такива безсмислени играчки е, че когато са нужни, не са подръка 🙂

Коментар