Steganos Privacy Suite – пази чувствителните данни

Steganos Privacy Suite е лесен за използване комплект от инструменти за защита на важни данни

Steganos Privacy Suite е лесен за използване комплект от инструменти за защита на важни данни

Защитният софтуер Steganos Privacy Suite представлява колекция от инструменти, проектирани да пазят частните данни от неоторизиран достъп.  Пакетът прилага принципите на стеганографията, за да криптира и скрие чувствителната информация.

Steganos Privacy Suite позволява създаване на сигурно място за съхранение на важните файлове. “Сейфът” може да се скрие чрез прикачането му към медиен файл и да се “монтира” автоматично като локален диск за по-бърз достъп.

За да защити съдържанието, програмата поддържа достъп с парола до сейфа, както и възможност за създаване на секретен сейф с различна парола. Тази допълнителна сигурност е предвидена в случай, че основната парола бъде кракната.

Интерфейсът на приложението е лесен за използване – показва текущото ниво на сигурност и дава избор от инструменти за защита. Предлагат се също препоръчителни действия за повишаване на сигурността на данните.

В състава на Steganos Privacy Suite влизат още мениджър на пароли, функция за изтриване на следите от браузъра, средства за постоянно изтриване на файлове и папки и планирано почистване на твърдия диск.

Даунлоуд: Steganos Privacy Suite (пробна версия)

Коментар