PDF Impress – създава и обработва PDF файлове

PDF Impress има интуитивен интерфейс и широки възможности за настройка

PDF Impress има интуитивен интерфейс и широки възможности за настройка

PDF Impress е програма за създаване, преобразуване и обработка на PDF файлове, която се отличава с интуитивен интерфейс и широки възможности за настройка.

С помощта на това приложение можете да създавате PDF документи от файлове в различни формати – DWG, BMP, PPTX, XLS, HTM и CSV. В допълнение, програмата позволява добавяне на воден знак, вмъкване на страници и прикачане на файлове.

PDF Impress поддържа също пакетен режим, при който обработва множество файлове наведнъж. Сред възможностите за редактиране са вмъкване, завъртане, премахване или извличане на страници, както и редактиране на информацията за документа – име, автор, тема и ключови думи.

Предвидени са още функции за промяна на ориентацията на страниците, увеличаване и оптимизиране на PDF документите за уеб, криптиране с парола и задаване на права – например за печат и редактиране, като и за добавяне на цифров подпис.

Можете също така да създавате, управлявате и редактирате съществуващи профили (напр. качество на печат, най-малък размер на файла, конфиденциалност и архив), да настройвате тематата на фона, да позволите запис на дебъгването и др.

Даунлоуд: PDF Impress (пробна версия)

Коментари по темата: „PDF Impress – създава и обработва PDF файлове”

добавете коментар...

  1. Лесно е

    Защо?

  2. Anonymous

    След постепенното изхвърляне и отпадана остарелия и умиращ Adobe Flash, анимации, плъгини, и т.н.

    Сега трябва да дойде ред да се сложи край и да умре и формата PDF.

Коментар