Make PDF smaller – оптимизира PDF документи

Make PDF smaller оптимизира PDF файловете, като променя редица параметри

Make PDF smaller оптимизира PDF файловете, като променя редица параметри

Както подсказва името му, софтуерът Make PDF smaller изпълнява една основна задача – намалява размера на PDF файловете с цел по-лесно съхранение и споделяне.

PDF документите понякога могат да са мното обемисти, особено ако съдържат изображения с високо качество или друго мултимедийно съдържание. По тази причина файловете често са трудни за съхранение и споделяне. Приложението Make PDF smaller е призвано да реши този проблем.

Олекотен и лесен за ползване инструмент, Make PDF smaller оптимизира PDF файловете, като променя редица параметри с цел безпроблемно съхранение на голям брой документи на локалния РС или изпращането им по електронна поща.

Make PDF smaller поддържа операции „drag and drop” за по-удобна работа на потребителя по време на оптимизацията. Програмата може да преобразува цветове в сиво и да преоразмерява изображения, за да намали големината на файла, както и да променя настройките за качеството на PDF документа.

Оптимизираният файл се съхранява в папка на приложението. Можете да сравните размера му с този на оригиналния документ или да го отворите директно от главния прозорец на програмата. Ако сте доволни от резултата, можете да замените изходния файл с оптимизирания вариант. Приложението създава автоматично бекъп файл на оригинала.

Даунлоуд: Make PDF smaller

Коментар