Leawo iTransfer – управлява файловете в iOS устройства

Leawo iTransfer ще ви позволи да прехвърляте приложения, музика, филми, снимки и файлове между всякакви iOS устройства, iTunes и PC-та

Leawo iTransfer ще ви позволи да прехвърляте приложения, музика, филми, снимки и файлове между всякакви iOS устройства, iTunes и PC-та

Приложението Leawo iTransfer се явява мощен и същевременно лесен за използване софтуер за трансфер на данни между iOS устройства (iPhone, iPad и iTouch), компютри и услугата iTunes на Apple.

iTransfer прави това, което не може iTunes, отбелязва разработчикът. Тази програма ще ви позволи да прехвърляте приложения, музика, филми, ТВ предавания, рингтонове, е-книги, снимки и файлове от камерата между всякакви iOS устройства, iTunes и PC-та.

Прехвърлянето на данните е изключително лесно. Можете директно да преместите файловете на желаното място чрез „влачене” или да изберете файловете, които искате да прехвърлите, и да натиснете бутона Transfer.

Независимо къде са файловете, трансферът на данни от iOS устройствата може да се направи лесно без синхронизиране с iTunes, което прави iTransfer по-добра алтернатива на iTunes.

В случай на инцидентно изтриване на данните, iTransfer предлага функция за бекъп на iPod, iPhone и iPad на компютър или в iTunes. В допълнение, този софтуер превръща iPad, iPod и iPhone във флаш дискове – можете да поставите в тях всичко, което искате, дори ако файловете не се поддържат от iOS устройствата.

Leawo iTransfer ще ви помогне също да управлявате плейлистите в своите iOS устройства и iTunes. Можете да създавате, преименувате и изтривате плейлисти, да експортирате или изтривате отделни песни от плейлистите.

Лиценз на Leawo iTransfer за една година струва $19,95, а доживотен – $29,95. Специално за читателите на TechNews.bg разработчикът предоставя пет безплатни копия – можете да заявите регистрационен код по електронна поща на адрес office(at)technews.bg. Пробна версия на програмата също е достъпна за сваляне безплатно.

Даунлоуд: Leawo iTransfer

Коментар