По-оптимизиран и защитен сайт със SSL и HTTP/2

Не позволявайте бавното зареждане на сайта или незащитените потребителски данни да станат причина за загубата на клиенти.

В днешния дигитализиран свят сайтовете на компаниите са отражение на качеството на предлаганите от тях услуги и продукти. Бавните и тромави уеб страници понижават доверието на потребителите в стойността на бранда, а това определено оказва влияние върху продажбите.

Според различни анализи и проучвания в сферата на уеб производителността и SEO, ползваемостта на даден уеб сайт има пряко въздействие върху потребителското изживяване, степента на напускане на страницата и реализираните конверсии.

Потребителите са нетърпеливи и не са склонни да чакат дълго време, за да се зареди желаната от тях страница, и просто я напускат – разочаровани и търсещи релевантно решение на проблема си в конкурентен продукт или услуга.

Освен бързина потребителите имат нужда и от сигурност. Според проучване на IDG, 73% от потребителите се доверяват на сайтове, в чиято адресна лента е изписано https:// вместо http://.

Необходимостта от оптимизиране и повишаване на сигурността на онлайн бизнеса нараства все повече. С развитието на интернет пространството не закъсняват технологичните решения, които цялостно подобряват средата и се грижат за сигурността на множество уеб сайтове, апликации и разнообразни уеб проекти.

Безплатен уебинар, организиран от ICN.Bg, ще запознае участниците с революционни ИТ технологии, които цялостно ще променят представата за скорост, оптимизирана работа на уебсайта и пълно криптиране на всички данни

Безплатният уебинар, организиран от ICN.Bg, ще запознае участниците с революционни ИТ технологии, които цялостно ще променят представата за скорост, оптимизирана работа на уебсайта и пълно криптиране на всички данни

HTTP/2 протоколът от ново поколение, който се грижи това информацията на компаниите да достигне до крайните клиенти, обещава по-бърза връзка, по-бързо зареждане на сайта и по-добра среда за криптиране на данните, заедно със SSL сертификата, който защитава тази информация от зловредна намеса на трети лица.

Не позволявайте бавното зареждане на сайта или незащитените потребителски данни да станат причина за загубата на клиенти. Безплатен уебинар по темата, специално организиран от ICN.Bg, ще запознае участниците с революционни ИТ технологии, които цялостно ще променят представата за скорост, оптимизирана работа на уебсайта и пълно криптиране на всички данни. Иновативната хостинг компания е подготвила и изненада. Всеки, който се запише за уебинара, ще научи как да се сдобие с безплатен SSL сертификат и най-важното, как да го постави на сайта си.

Част от темите, които ще засегне уебинарът, са:

  • Какво е SSL сертификат и какви видове има;
  • Как работи SSL и с какво помага на вашия сайт;
  • Какво е HTTP/2 и как работи;
  • Каква е връзката му с Google Rank;
  • Безплатен SSL сертификат.

Можете да се запишете за участие в уебинара, като посетите страницата на адрес http://goo.gl/VoYqfp и се регистрирате в платформата на Webinaria.bg, а след това направите регистрация и за самото събитие.