Trustport Antivirus – осигурява базова защита

Trustport Antivirus се отличава с модерен интерфейс и ефективна работа

Trustport Antivirus се отличава с модерен интерфейс и ефективна работа

Софтуерът Trustport Antivirus е подходящо решение за базова защита на компютъра от заплахи като вируси, спайуер и др. Програмата предлага сканиране по график и защита в реално време.

Trustport Antivirus се отличава с модерен интерфейс и ефективна работа, като може да се ползва с лекота и от неопитни потребители. Интерфейсът дава лесен достъп до скенера и инспектора на приложения. Предвидени са три типа сканиране – бързо, цялостно (на локалните дискове и преносимите носители) и избираемо.

Налични са също възможности за сканиране на определени типове файлове, евристичен анализ, проверка на паметта при стартиране и създаване на списък с изключения.

Резултатът от проверката съдържа общия брой сканирани, възстановени, поставени в карантина, преименувани и изтрити файлове, зареждащи сектори и регистрови ключове. Инспекторът на приложения пък блокира съмнителните програми и тези без цифров подпис, като също така позволява задаване на ниво на сигурност.

Trustport Antivirus предлага също опции за управление на файловете под карантина, сканиране по график, задаване на ниво на архивиране, сканиране на бази данни с имейли и други функции.

Даунлоуд: Trustport Antivirus (пробна версия)

Коментар