ADinf32 – открива вируси, анализира сривове

ADinf32 има опростен интерфейс и развити възможности за защита от вируси

ADinf32 има опростен интерфейс и развити възможности за защита от вируси

Софтуерът ADinf32 служи за откриване и премахване на вируси, анализ на системни сривове, подсигуряване на документи и файлове и други защитни функции.

Тази програма съдържа всичко необходимо за наблюдение и поддържане чистотата на системата. Има малък обем и опростен интерфейс, но същевременно предоставя развити инструменти за сканиране и конфигуриране на настройките.

На първо място, ADinf32 сканира компютъра за вируси и малуер. Самото сканиране не отнема много време, а резултат от него е във вид на статистика за общия брой проверени файлове и откритите лоши обекти. Предвидена е възможност за автоматично сканиране по график – всеки ден, всяка седмица или веднъж месечно.

ADinf32 позволява създаване и настройка на параметри на множество профили. Потребителят може да избере устройство за сканиране и да изключи някои файлове от проверката.

Има дори опция, която заставя приложението да третира като подозрителна промяната в някои устройства, за да предотврати нежелани действия с важни файлове. Програмата се предлага на достъпна цена от $4,99 годишно или срещу $9,99 за вечен лиценз.

Даунлоуд: ADinf32

Коментар