Trend Micro OfficeScan – управляема услуга за защита

OfficeScan обезпечава сигурността на компютри и мобилни устройства в корпоративна среда

OfficeScan обезпечава сигурността на компютри и мобилни устройства в корпоративна среда

Trend Micro OfficeScan e мощна управляема услуга, която включва антивирус, антиспайуер и защитна стена, предназначени да обезпечат сигурността на компютри и мобилни устройства в корпоративна среда.

OfficeScan предпазва виртуални и физически десктопи от заплахи като малуер, неоторизиран достъп и опити за кражба на чувствителна информация. Този софтуер комбинира няколко технологии, за да осигури силна защита.

Функционалността на OfficeScan може да се управлява лесно чрез т.нар. разширения, или плъгини. Те осигуряват защитна стена с HIPS мобилна сигурност за корпоративни устройства с мощно криптиране.

Наличен е също отделен плъгин за защита на данните от повреди (DLP) – той открива зловредни компоненти, които се опитват да извлекат класифицирана информация.

OfficeScan извършва виртуализиращи оптимизации, за да гарантира, че средата е напълно контролируема и съдържанието на виртуалните десктопи е изолирано от останалата част на системата. Така се избягва разпространението на заплахи за сигурността.

Що се отнася до защитата от малуер, OfficeScan е специално проектиран да предпазва от спайуер, троянци, вируси и т.нар. заплахи от нулев ден, които могат да поразят мрежата и свързаните устройства. Включена е също интелигентна имейл защита.

Даунлоуд: Trend Micro OfficeScan (пробна версия)

Коментар