ByteFence Anti-Malware Pro – открива и премахва малуер

ByteFence Anti-Malware Pro има дружелюбен интерфейс, с удобен за достъп набор от функции

ByteFence Anti-Malware Pro има дружелюбен интерфейс, с удобен за достъп набор от функции

Софтуерът за защита ByteFence Anti-Malware Pro открива и премахва ефективно от компютъра вредните програми и заплахи за интегритета на важните документи. За да работи коректно, приложението изисква инсталиран .NET Framework.

ByteFence Anti-Malware Pro има дружелюбен интерфейс, с удобен за достъп набор от функции. Потребители с различни нива на компетентност могат да се възползват от възможностите на тази програма с минимални усилия.

Приложението сканира компютъра за малуер и премахва ефективно откритите заплахи. Предвидени са режим за бързо сканиране, който се активира с натискане на един бутон, пълно сканиране и избирателно, според предпочитанията на потребителя.

В допълнение, ByteFence Anti-Malware Pro открива проблеми, свързани с браузъра. Можете да изберете и премахнете нежелани компоненти. Нещо повече, можете да следите за идентифицираните заплахи и да получавате подробна информация за тях чрез специална функция в секцията за статистика.

Разработчикът предлага както платена, така и безплатна версия на приложението, като втората е с ограничена функционалност – само сканира, без да премахва откритият малуер.

Даунлоуд: ByteFence Anti-Malware Pro

Коментари по темата: „ByteFence Anti-Malware Pro – открива и премахва малуер”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    И не мога да го изтрия!!!

  2. Anonymous

    Който чете коментара да не тегли това нещо. Само ще ви пусне фалшив вирус за да могат да ви ограбят парите от картата.

  3. Anonymous

    Аве вашта прогрма не струва! Защо трябва да ви плащам за вирус който и без това не е истински тва е най скамерската програма на света!

  4. Мариана Попова

    Здравейте,
    Вие какво бихте избрали?
    – Всеки ден, при всяко отваряне на браузъра Google Chrome във Вашия компютър да влиза “Hijack trotux.com” и ВСЕКИ път да го “почиствате” с Вашия “ByteFence Anti-Malware”.
    ИЛИ
    Вашия “ByteFence Anti-Malware” да не позволява влизането (да блокира) без никаква намеса от Ваша страна, влизането на “Hijack trotux.com”.
    Елементарно Уотсън, излишно е да четете стотиците описания чрез Google за премахване на зловредния софтуер, а НИЩО не намирате за БЛОКИРАНЕ ВЛИЗАНЕТО на въпросния “злосторник”. !!!??? КОЕ Е ПО-ЛЕСНИ И И ПО-БЪРЗО? ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЯКО ДЕТЕ !!!

Коментар