Xiaomi Mi Smart Lamp – умно осветление с четири режима

Дизайнът на смарт лампата е елегантен и минималистичен, без да нарушава по никакъв начин естетиката на работното място

Дизайнът на смарт лампата е елегантен и минималистичен, без да нарушава по никакъв начин естетиката на работното място

Нова смарт лампа на Xiaomi поддържа четири режима на осветление за комфортно четене на бюрото и други занимания. Устройството използва светодиодна технология (LED) и дава възможност за множество настройки на параметрите.

Xiaomi Mi Smart Lamp (модел MJTD01YL) може да работи в четири предварително дефинирани режима – „Фокус”, „Четене”, „РС” и „Дете”, като в допълнение позволява ръчно регулиране на параметри като яркост и температура чрез приложение за смартфон. Така лампата отговаря на широк спектър от изисквания към осветителното тяло, в зависимост от конкретната употреба.

Дизайнът на смарт лампата е елегантен и минималистичен, без да нарушава по никакъв начин естетиката на работното място, а напротив – внася приятен елемент в нея. Конструкцията на лампата е във вид на тънка тръба, която може да се поставя навсякъде, както и да се настройва за най-удобно четене.

Светлината от Xiaomi Mi Smart Lamp е без никакво трептене, близка до естествената и покрива равномерно работната част на бюрото. Не е нито твърде тъмна, нито твърде ярка. В режим на четене лампата поддържа естествена цветова температура 4000K и оптимална яркост, така че да не уморява очите на потребителя.

Параметритe на лампата могат да се регулират чрез приложение за смартфон

Параметритe на лампата могат да се регулират чрез приложение за смартфон

При работа в РС режим, лампата поддържа цветова температура 2700К и намалява вредното въздействие на синята светлина, излъчвана от компютърния екран. Предвиден и специален режим за използване на лампата от деца, който отговаря на най-новите стандарти за безопасно осветление.

По данни от производителя, Xiaomi Mi Smart Lamp има живот 25 000 часа. Лампата поддържа Wi-Fi връзка и е съвместима с iOS и Android мобилни устройства. Цената на лампата в момента е $53,99 в онлайн магазина GearBest, с безплатна доставка. Промоцията продължава до края на месеца.

Коментар