StrongRecovery – възстановява данни

StrongRecovery възстановява данни карти памет, портативни дискове и компютри

StrongRecovery възстановява данни от карти памет, портативни дискове и компютри

Програмата StrongRecovery ще ви помогне, когато искате да възстановите инцидентно загубени данни от карти памет, портативни дискове и компютри. Тя е опростена и лесна за използване, поддържа множество файлови системи.

В допълнение, програмата позволява създаване на резервно копие на извлечените данни, за да ви предпази от повторни загуби в бъдеще. Софтуерът има вграден помощник, който ви води през всички стъпки на процеса – избор на диск за анализиране, разглеждане на файловете и филтриране на съдържанието преди стартиране на възстановяването.

StrongRecovery поддържа файлови системи NTFS, FAT32 / FAT16 / FAT12, Ext2 / Ext3, ReiserFS, HPFS и EXFAT. Програмата може да възстановява криптирани, защитени или компресирани файлове и да поеме управлението при извличането на данни в случай на повреда на зареждащия сектор на диска.

Можете да съхраните текущото състояние на възстановяването и да продължите процеса на по-късен етап. Препоръчително е да не създавате и променяте файлове на диска, който се сканира в момента, тъй като има риск от презапис или загуба на информация.

С помощта на StrongRecovery можете да сканирате и възстановявате най-различни файлове – от мултимедийни формати до изпълними файлове и архиви, офисни документи, библиотеки, дискови образи, имейл бази данни и регистри.

Даунлоуд: StrongRecovery

Коментар