VIRUSfighter – изчиства и предпазва от вируси

VIRUSfighter защитава от вируси в реално време, изчиства компютъра и изпълнява сканиране по заявка

VIRUSfighter защитава от вируси в реално време, изчиства компютъра и изпълнява сканиране по заявка

Софтуерът VIRUSfighter осигурява защита срещу различни заплахи, като работи дискретно във фонов режим, и изчиства компютъра от вече проникнали вируси.

Скенерът в реално време на VIRUSfighter следи достъпа до файловете, свалянията от интернет и прикачените файлове в е-пощата и автоматично премахва откритите заплахи. Можете да зададете сканиране на всички типове файлове или само на такива с избрани разширения и определен максимален размер.

Налична е също възможност за сканиране по заявка с две опции – бързо и пълно. В допълнение, предвидена е опция за сканиране по предварително зададен план, който VIRUSfighter ще изпълни автоматично.

Всички открити заплахи се поставят незабавно под карантина, но потребителят може да състави списък със сигурни файлове, които остават недосегаеми за антивируса.

Сред останалите възможности на програмата са използване на прокси, генериране на лог файлове и многоезикова поддръжка. Нещо повече, предвиден е режим с намалена консумация на системни ресурси по време на геймърски сесии.

Даунлоуд: VIRUSfighter

Коментар