ICQ създава атрактивни видео клипове с невронна мрежа

Потребителите на ICQ за Android вече могат да преобразуват своите видеа във вълнуващи, артистични клипове

Потребителите на ICQ за Android вече могат да преобразуват своите видеа във вълнуващи, артистични клипове

ICQ стана първият месинджър в света, който обработва видео от потребителите с помощта на невронна мрежа, съобщи разработчикът на приложението. Новата версия на ICQ за Android предлага също гласов чат на живо и огледален интерфейс за RTL езици (от дясно наляво).

Потребителите на ICQ за Android вече могат да преобразуват своите видеа във вълнуващи, артистични клипове. Достатъчно е само да изберат един от петте налични филтъра, базирани на обработка в невронна мрежа. За целта ICQ интегрира Artisto – първото в света мобилно приложение за редактиране на видео с помощта на алгоритми за невронна мрежа.

В допълнение, ICQ предлага гласов чат на живо – това е нов начин за онлайн общуване, при който потребителите могат да комуникират с техни приятели, като използват кратки аудио съобщения. По подразбиране, потребителите избират кой аудио запис да пуснат. Те могат също така да разрешат режима „broadcast”, при който всички нови съобщения се възпроизвеждат автоматично.

Новата версия на ICQ добавя и функция за обработка на снимки от галерията на смартфона чрез интегрирания в ICQ редактор, в който са налични и специални стикери за маски, мустаци, шапки, очила и други фенски елементи към фотографиите.

Даунлоуд: ICQ за Android

Коментари по темата: „ICQ създава атрактивни видео клипове с невронна мрежа”

добавете коментар...

  1. Генве

    В това ICQ (което ползвах преди 20 години), дали може да добавяш контакти от други мрежи? Защото ако е само за ICQ контакти, моите там вече сигур са умрели.

Коментар