iPhone 8 ще се зарежда безжично от 4,5 метра

Apple ще вгради в следващия си смартфон технология за безжично зареждане, която превъзхожда познатите до момента, според неофициални източници

Apple ще вгради в следващия си смартфон технология за безжично зареждане, която превъзхожда познатите до момента, според неофициални източници

Следващият смартфон на Apple ще предложи подобрена функционалност за безжично зареждане от разстояние от 4,5 метра, съобщи през седмицата BoyGeniusReport.com.

Повечето Android устройства вече имат безжично зареждане, но при iOS смартфоните на Apple тази функция не e достатъчно ефективна. С пускане на iPhone 8 обаче компанията ще предложи решение, което се отличава от останалите на пазара.

В момента технологията за безжично зареждане изисква поставяне на смартфона на повърхността на самото зарядно устройство, което силно ограничава свободата на ползване.

Предполага се, че iPhone 8 ще има специален модул, който се свързва безжично с предавателя, включен в контакта на електрическата мрежа. Това ще позволи безжично зареждане на разстояние до 4,5 метра.

Коментари по темата: „iPhone 8 ще се зарежда безжично от 4,5 метра”

добавете коментар...

  1. wad

    Към бъдещият флагман ще има ново невероятно зарядно, което ще започне да се продава
    шест месеца след премиерата на телефона. Като AirPods.

  2. Иван

    Цвъко, Цвъко… Гроздето е кисело, ама май е и високо! Аман от идиоти!

  3. Anonymous

    Ех, цвъцко, цвъцко-о-о-о, цвъцко 🙂

    Така е, продажбите им спадат. Но, пък, имат прилична печалба.

    Другите продават повече устройства, но не изкарват никакви пари. Кой е по-прецакан?

  4. Цецо

    Боже прости им надъхани са като бесепари на избри за президент)))) Не можеш да че теш не можеш да разбираш , ама то и друго се не очаква от умник с боклукфон !!! Анализатори: Спадът при iPhone ще продължи има си и статии дори в този сайт за чуждите няма смисъл да ти казвам че бхг не разбираш а едва ли ще прочетеш нещо по чуждите сайтове))) ССтой си в великата бълхария и си мисли че боклукфона е най велик )))

  5. Anonymous

    Лека поправка към предишния коментар:

    Единствената ДРУГА компания (т.е. освен Apple), която по принцип печели от смартфони, е Samsung.

  6. Anonymous

    До 🙂
    От няколко години го четеш, защото преди това не си обръщал внимание. Apple фалират от 1983г насам, всяко тримесечие им е едва ли не последно.

    До цвъцко:
    Научи се да пишеш грамотно. Срича се със срички, не с букви. Научи се да ползваш препинателни знаци. Знам, че за теб са препънателни.

    Като заговори за пари, за последното тримесечие с обявени финансови резултати iPhone държи 104% от печалбите в сектора.

    Ако не ти е ясно как става това, обяснявам:
    За всеки $104, които Apple печелят, всички останали в индустрията взети заедно губят $4.

    Единствената компания, която по принцип печели от смартфони, е Samsung. Но, покрай издънката с Note 7 общата им печалба е $87,9 милиона. Е, поне са на плюс, за разлика от всички останали.

    Разбирам, цвъцко, че много ти се иска Apple да фалират, но не те продават на загуба. Изкарали само с $9 милиарда за същото тримесечие.

    На загуба продават Xiaomi, Huawai и други китайски марки, защото получават огромни дотации от държавата. Но, и това ще е до време. Купувай на аванта докато можеш.

  7. :)

    Я Цецко бил и бизнес аналитик! Това с изгниването на нахапаните го чета от няколко години, пък те гадната капиталистическа фирма, всяка година си вдигат продажбите и печалбите. Нещо май логиката ти е като писането …и двете никакви ги няма.

  8. Цецо

    Аджаба и Пешето можел да срича с букви и да пише даже!!! Слушаи сега мамин цървуланко. Колкото и да си важен в малкия свят визирам гнилоча отхапан ( ипрофоне) или боклуквоне)) без пари нищо не става!!! И като пооогледаш накъде отиват нещата след последните доклади апъла отива на ЗЛЕ финансово, поне това което са признали. БЕз пари няма иновации и няма купуване на стартъпи за да се внедряват иновации. С две думи гледаш началото на края не е далеч времето когато жълтите ще купят крушата.Залагаха на реклама и маркетинг , но прости веке няма. Личи по делът на андройд устройствата по света. Не казвам че андроид са стока или стават за нещо , но ябълко вече залязва повярвай.

  9. до Пешо

    Дреме му на ангуга на Цвъцко, нали е физкултурник

  10. Петър

    цъцко, ти си като “майкаа на нацията”! Мамин златен, само обиди и омраза са му в устата.

    Модераторите, не взимате ли мерки за такива келешчета? Все пак трябва да има някакво минимално ниво на култура.

  11. Цецо

    На корейците само гърмят, докато боклукфоните за олигофрени направо ще ги пекат( мозъците им) Като се има предвид, че само пълен идиот си купува боклукфон се подразбира , че излъчването няма да му вреди на мозъка защото черепната му кутия е празна!!!

  12. Anonymous

    До автора:
    “но при iOS смартфоните на Apple тази функция не e достатъчно ефективна.”

    Не разбирам какво трябва да значи това, имайки предвид, че в iPhone въобще няма технология за безжично зареждане.

    До предния коментар: Тук става дума за Apple. Не ги бъркай с бомбите на корейчетата.

  13. Anonymous

    Допълнително предимство на устройството е, че очите на хората в този радиус светят като крушки…

Коментар