Quick Heal Antivirus Pro – пази от всевъзможни заплахи

Quick Heal Antivirus Pro

Quick Heal Antivirus Pro защитава от вируси, проверява е-пощата и сваляните файлове

Quick Heal Antivirus Pro е мощно антивирусно решение, което защитава компютъра от вируси, червеи и троянци, а също така проверява електронната поща и сваляните файлове.

Това е най-олекотеното издание в линията на разработчика, която включва още Internet Security и Total Security. Програмата прилага защита в реално време, която спира заплахите, преди да са проникнали в компютъра, и разполага с усъвършенстван енджин за сканиране по заявка.

Quick Heal Antivirus Pro предоставя и някои допълнителни функции за РС сигурност, вкл. проверка на входящите и изходящите имейли за спам и опасни прикачени файлове. Освен това замества Windows Firewall в защитата от мрежово-базирани атаки и ограничава активността на браузъра, като го изпълнява в сигурна sandbox среда.

Предвидена е също защита на USB дискове и други преносими сторидж устройства. Програмата поддържа няколко режима на сканиране с настройки по подразбиране или задавани от потребителя – пълно или избирателно, както и режими за проверка на паметта и зареждането на процеси при стартиране на Windows.

Даунлоуд: Quick Heal Antivirus Pro

Коментар