IKARUS anti.virus – премахва малуер и пази от заплахи

IKARUS anti.virus предлага няколко режима на сканиране и множество настройки

IKARUS anti.virus предлага няколко режима на сканиране и множество настройки

IKARUS anti.virus е лесна за използване програма, чиято цел е да открива и премахва малуер от компютъра, както и да го предпазва от бъдещи заплахи.

При инсталиране програмата ще поиска да конфигурирате настройките за мониторинг, да изберете кои от предаваните данни да се наблюдават и да зададете интервала за сканиране.

IKARUS anti.virus е платен софтуер и изисква да въведете лицензния ключ, за да получите достъп до антивируса и да стартирате защитата на компютъра си.

Приложението предлага няколко режима на сканиране – бърза проверка на системата, сканиране на системния дял, на целия компютър и на преносимите медии. Параметрите на всеки от режимите могат да се редактират според конкретните нужди, вкл. да се задават интервалите на сканиране – дневно, месечно, в специфични часове, дати и т.н.

Секцията „Карантина” показва списък на откритите инфекции заедно с информация за дата, име на файла, директория, описание и предложение за действие – прочистване на системата, възстановяване, изтриване или премахване на вируса.

Предвидена е и секция Guard за настройки на функциите за предпазване от вируси и спам, в която можете да разрешите защитата на системата и на е-пощата, както и да изключите някои обекти от регулярното сканиране.

В заключение може да се каже, че IKARUS anti.virus е полезен инструмент за предпазване от вируси и изчистване на заразени системи, който напътства потребителите при организиране на защитата от всевъзможни заплахи.

Даунлоуд: IKARUS anti.virus

Коментар