Syncovery – бърз и сигурен бекъп и синхронизация

Syncovery осигурява бекъп и синхронизация на данни между компютри, сървъри и облачни хранилища по бърз и сигурен начин

Syncovery осигурява бекъп и синхронизация на данни между компютри, сървъри и облачни хранилища по бърз и сигурен начин

Програмата Syncovery е предназначена за бекъп и синхронизиране на важната информация от РС-та, сървъри и лаптопи чрез създаване на къстъмизирани профили. С възможности за синхронизиране в реално време, повишена скорост и инструменти за планиране, Syncovery гарантира сигурност на данните по всяко време.

Програмата може да се ползва както от начинаещи, така и от напреднали потребители, като за целта са предвидени два режима за настройка – Wizard Mode за неопитни и Advanced Mode за професионалисти.

Можете да създадете множество бекъп профили, да ги конфигурирате и работите с тях отделно. Налични са и няколко режима за синхронизиране – при Standard Copying се изпълняват само операции по копиране, без изтриване на файлове, докато SmartTracking може да се ползва за двупосочна синхронизация, а Extract Mirror за създаване на точно копие на изходния файл.

Syncovery включва инструменти за планиране, които позволяват изпълнение на бекъп и синхронизация в удобно време, при изключване на компютъра или излизане от системата. Планировчикът може да пусне множество задачи едновременно, а Volume Shadow Service копира заключени файлове (използвани от други приложения), без да нарушава тяхната цялост.

Функцията “File versioning” позволява съхраняване на по-стари версии на файловете в бекъпа, докато “Block Level Copying” поддържа диференциален и инкрементален бекъп, за да ускори процеса. Syncovery включва също функции за компресиране и криптиране на файловете и позволява задаване на максимален обем памет за използване, приоритети и лимити на скоростта.

Наличен е и помощник за дешифриране на бекъпите и извличане на файловете. Syncovery поддържа FTP, SSH, WebDAV, SSL, Amazon S3, Azure, Google Docs и HTTP, опции за управление на остарелите файлове, известия в реално време и по имейл. Като цяло, това е един отличен инструмент за синхронизация на данни и бекъп между компютри, сървъри и облачни хранилища по бърз и сигурен начин.

Даунлоуд: Syncovery

Коментар