Emsisoft Internet Security – пази от интернет заплахите

Emsisoft Internet Security се явява сигурно решение за защита от нарастващите интернет опасности

Emsisoft Internet Security се явява сигурно решение за защита от нарастващите интернет опасности

Софтуерът Emsisoft Internet Security се явява пълнофункционален пакет за сигурност, който предлага комплексна защита от малуер и вируси, както и мониторинг на интернет активността за нежелани връзки.

Emsisoft Internet Security следи в реално време всички активни програми и открива нови и непознати вируси, троянци, червеи и други заплахи. Пакетът включва три различни инструмента за защита в реално време – File Guard, Behavior Blocker и Surf Protection, всеки от които блокира достъпа до измамни и злонамерени сайтове.

В допълнение, налична е опция за потенциално нежелани програми (PUPs). Ако я активирате, всеки път когато тулбар или друго приложение от трети страни иска да се инсталира на комппютъра без вашето съгласиe, Emsisoft Internet Security ще ви информира и премахне потенциално опасните файлове.

Програмата защитава също идентичността и критичните данни по време на сърфиране в интернет, при онлайн транзакции и получаване на електронна поща. Можете да блокирате съмнителни трансфери на данни през интернет, така че само познатите и сигурни приложения да установяват връзка с компютъра ви и да извършвате банкови транзакции в безопасен режим.

Emsisoft Internet Security може също така да предпази вашите пароли и лична информация от кражба чрез кийлогъри. Като цяло, Emsisoft Internet Security се явява сигурно решение, което пази от интернет заплахите и позволява анализ на поведението на всяка програма в реално време.

Даунлоуд: Emsisoft Internet Security

Коментар