Avira Server Security – защитава Windows сървъри

Avira Server Security осигурява надеждна защита от вируси на Windows сървъри

Avira Server Security осигурява надеждна защита от вируси на Windows сървъри

Софтуерът Avira Server Security е предназначен, както подсказва името му, за защита на Windows сървъри от малуер и вируси, вкл. откриване и премахване на заплахите.

Решението на Avira осигурява защита в реално време, пълно сканиране на системата, регулярни обновявания, статистика и предупреждения за наличието на заплахи.

Сканирането може да обхваща локалните дискове, преносимите носители, системната директория на Windows, папката My Documents и активните процеси. Предвидена е също възможност за ръчно избиране на папките за анализ, както и за пълно сканиране на системата.

Напредъкът на сканирането се показва в секцията Scheduler. Можете да стартирате различни сканирания, да редактирате името и описанието на задачите, профилите и времето. В секцията Reports се показват резултатите от сканирането и дали ъпдейтите са успешни.

Процесът на сканиране е дълъг, особено ако е избрана опцията за пълно сканиране на системата. Инфектираните файлове могат да се изтрият, преместят в карантина, преименуват или възстановят.

Даунлоуд: Avira Server Security

Коментари по темата: „Avira Server Security – защитава Windows сървъри”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Не случайно Symantec излезе от антивирусния сектор – срещу днешните усъвършенствани заплахи няма ефективна защита. В бранша сега върлуват всякакви, предлагащи безполезни продукти.

Коментар