Mouse without Borders – свързва РС десктопи

Mouse without Border е лесна за използване програма - прехвърлянето на файлове става с помощта на "влачене и пускане" от единия десктоп на другия

Mouse without Border е лесна за използване програма – прехвърлянето на файлове става с помощта на “влачене и пускане” от единия десктоп на другия

Програмата Mouse without Borders се явява удобен инструмент за свързване на няколко РС десктопа с цел трансфер на файлове и други операции, ползвайки една клавиатура и една мишка.

За да работи, Mouse without Borders трябва да се инсталира на всички РС-та, които ще си обменят файлове.  След инсталирането, програмата дава на потребителя ключ за достъп, който той трябва да въведе в останалите машини, с които ще работи.

Програмата на Microsoft е лесна за използване – прехвърлянето на файлове става с помощта на “влачене и пускане” от единия десктоп на другия, като трансферът е почти моментален.

Нещо повече, Mouse without Borders позволява copy-paste операции (копиране на обект в клипборда и поставяне на друго място) от един компютър на друг, като така пести време.  Възможно е дори да направите екранна снимка на единия десктоп и да я съхраните на другата машина.

Mouse without Borders може да работи едновременно на четири РС-та, като файловете за прехвърляне трябва да се намират на локални, а не на мрежови дискове. С тази програма можете на практика да работите на няколко компютъра едновременно, с един комплект мишка и клавиатура.

Даунлоуд: Mouse without Borders

Коментар