TrothAV Antivirus – пази от вируси и оптимизира

Освен че защитава от вируси, TrothAV Antivirus може да оптимизира системната производителност

Освен че защитава от вируси, TrothAV Antivirus може да оптимизира системната производителност

Софтуерът TrothAV Antivirus е създаден да защитава компютрите от всевъзможни заплахи. Програмата не само пази от вируси, но и предлага инструменти за оптимизиране на производителността на компютъра.

TrothAV Antivirus следи за заплахите в реално време и освен това поддържа три режима на сканиране – бързо, дълбоко (пълно) и избирателно. След приключване на проверката, потребителят има избор какво действие да предприеме спрямо откритите заплахи – да ги постави в карантина, да ги премахне или просто да ги игнорира.

Програмата генерира лог файл с всички изпълнени задачи, като дава възможност на потребителя да състави списък с изключения, на базата на който антивирусът ще пренебрегне някои рискове.

Предвидена е също възможности за планиране на сканирането през определени интервали, в специфични дни, както и за къстъмизиране на анализа. Можете, например, да поискате от антивируса автоматично да предприеме определени действия, да изключи от сканирането преносимите медии, да сканира имейлите, архивите и т.н.

В допълнение към защитата от вируси, TrothAV Antivirus се грижи за производителността на компютъра. За целта са налични набор от инструменти в секцията “Tools”. Освен това програмата включва функции за изчистване на историята на сърфиране в интернет и сигурно изтриване на файлове с оглед неприкосновеност на персоналната информация.

Не на последно място, инструментът Start-Up Manager дава контрол на потребителя върху програмите, които се стартират заедно с операционната система Windows. Премахването на някои от тях от списъка ускорява първоначалното зареждане на системата.

Пробна версия на TrothAV Antivirus е достъпна за сваляне и ползване безплатно. Пълнофункционалният продукт струва 39,99 долара.

Даунлоуд: TrothAV Antivirus

Коментар