GearBest обяви кампания с големи отстъпки

Множество продукти на „флаш“ цени се търгуват този месец в GearBest по случай тригодишнината на компанията

Глобалният онлайн магазин GearBest навършва този месец три години и това е повод за поредната кампания с големи отстъпки за широка гама от продукти, предлагани от търговеца по цял свят.

В рамките на кампанията GearBest 3rd Anniversary текущия месец потребителите на магазина могат да пазаруват избрани продукти на флаш цени, като някои от тях са достъпни в пъти по-евтино, спрямо официално обявените цени. Така например десктоп 3D принтер е намален двойно – от 379 до 166 долара. Ето и някои още по-примамливи предложения:

Xiaomi Mi Band 2 съчетава функции на часовник и смарт гривна и е насочен към спортуващите

Смарт часовникът Xiaomi Mi Band 2 се предлага на флаш цена от $21,99 долара, при обявена регулярна цена от $78,58. Устройството съчетава функции на часовник и смарт гривна и е насочено към спортуващите. То измерва и показва данни като извървени стъпки, изразходвани калории, изминато разстояние и т.н. Информацията се синхронизира и анализира с Android смартфона, а нещо повече – смарт гривната се грижи за потребителя и по време на сън, като го събужда с нежно вибриране.

Leagoo M8 е 3G фаблет с голям 5,7 инчов екран с HD резолюция 1280×720 пиксела

Вероятно ще ви впечатли с цената си и смартфонът Leagoo M8, който е намален от $202,80 на $76,99. Това всъщност е 3G фаблет с голям 5,7 инчов екран с HD резолюция 1280×720 пиксела и четириядрен процесор на тактова честота 1,3GHz, допълнен от 2GB RAM и 16GB постоянна флаш памет. Двете камери имат резолюции съответно 8,0 мегапиксела за основната и 5,0 мегапиксела за предната, която се ползва за селфи. Фаблетът има два слота за сим карти и батерия с капацитет 3500 мАч, работи под управление на операционна система Android 6.0.

Mecool BB2 Pro TV Box е типичен представител на мини компютрите за свързване към телевизор през HDMI, превръщайки го в център за домашно развлечение

В многобройните оферти, разделени в няколко продуктови категории, се натъкваме и на ТВ приставката Mecool BB2 Pro TV Box, която се предлага за $68,79 (намалена от $149,36). Това е типичен представител на мини компютрите за свързване към телевизор през HDMI и превръщането му в център за домашно развлечение с интернет, филми, игри, музика и Android приложения, с предварително инсталиран плейър Kodi. ТВ приставката разчита на осемядрен процесор Amlogic S912, допълнен от 3GB RAM DDR4 и 16GB сторидж. Налични са два порта USB, HDMI интерфейс, слот за microSD карти, аудиоизход, LAN порт и безжични модули Wi-Fi и Bluetooth.

Xiaomi Smart LED Bulb е умна лампа, която ще осигури възможно най-приятното осветление в дома

Смарт осветлението също е застъпено в промоциите. Тук фигурира например лампата Xiaomi Yeelight RGBW E27 Smart LED Bulb, чиято цена е намалена от $38,00 на $16,89. Става въпрос за устройство, което подобрява осветлението в дома със своите 16 милиона RGB цвята и настройваема 1700-6500K бяла светлина за възможно най-приятна обстановка. Умната лампа е снабдена с безжична WiFi технология, благодарение на което можете да я управлявате от разстояние. Освен това се отличава с невероятно дълъг живот от 11 години, според твърденията на Xiaomi.