Clearsight Antivirus – пази от вируси в реално време

Приложението Clearsight Antivirus поддържа три режима на сканиране и защита в реално време

Софтуерът Clearsight Antivirus се явява решение за сигурност, което включва защита в реално време, няколко режима за сканиране и мениджър на карантина. Предпазва от вируси, спайуер и други типове малуер.

След инсталирането, Clearsight Antivirus създава своя икона в лентата със задачи и включва автоматично защитата в реално време. Програмата зарежда последните вирусни дефиниции и предлага да изпълни цялостно сканиране на системата.

Предвидени са три режима на сканиране – бързо, пълно и избирателно (само определени папки). Clearsight Antivirus може да проверява за малуер и избрани файлове чрез контекстното меню. Сканиранията са планирани по подразбиране.

По време на сканирането потребителят вижда пълния път на проверяваните файлове, типа на всеки открит малуер, оставащото време и сканираните обекти. Поставените в карантина файлове могат да бъдат премахнати от диска или възстановени на оригиналното им място.

Възможно е също създаване на бял списък с файлове или папки, изследване чрез лог файла, забраняване на сканирането в реално време и планираните проверки. По всяко време потребителят може да възстанови настройките по подразбиране.

Даунлоуд: Clearsight Antivirus

Коментар