Индивидуални Red Hat изпити са достъпни у нас

Aй Би Ес България отвори първия у нас Център за индивидуални Red Hat сертификационни изпити. Към момента той е единственият подобен в Източна Европа, подчертаха от компанията.

„Това е съществен успех за екипа ни и признание за усилията и инвестициите ни в продължение на над 10 години”, сподели Горан Ангелов, управител на Ай Би Ес България.

В момента българската компания е RedHat Advanced и RedHat Training партньор и водещ център за компетенции в RedHat технологиите сред страните в Източна Европа.

Центърът за индивидуални Red Hat изпити предоставя алтернатива на изпитите в класна стая. Кандидатите сами могат да планират предпочитаната дата и час за явяване на изпит.

С индивидуалната форма, те могат да управляват гъвкаво времето, необходимо за подготовка, дори при натоварен график. Спестяват допълнителни неудобства и разходи за пътуване извън страната.

Изпитът се осъществява на индивидуална тестова машина, сертифицирана от Red Hat, която гарантира пълна функционалност и сигурност на изпитната среда, и се наблюдава отдалечено от уеб проктор.

Коментари по темата: „Индивидуални Red Hat изпити са достъпни у нас”

добавете коментар...

  1. MP

    Fedora е безплатна дистрибуция, а RHEL е платена.
    Пари имат, не ги мисли.

    “http://www.nasdaq.com/symbol/rht”

  2. Спецът

    много си далеч от истината кое е платено и кое не

  3. :о)

    Това Red Hat Не беше ли безплатна операционна система?
    Откъде пари за персонал и трейнинги?
    Че и под шапката на IBM явно са влезли…

  4. :)

    Браво, ние до сега си викахме от Словения хора да ни провеждат курсовете и изпитите.

Коментар